sponsoren

Versluys Verkeerstechniek
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?

Organisatie

De Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk is een evenement van de SBAB, ons gemeentelijk sportbedrijf voor binnensport en zwembad De Kuil en is aangesloten bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN).


SBAB

De SBAB zet zich er actief voor in dat inwoners in de verschillende woonkernen van de gemeente kunnen sporten en bewegen. Zij ontwikkelt daartoe zowel binnen als buiten, en in het zwembad sportieve activiteiten. Zo is ook de Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk ontstaan.

De SBAB beheert de sporthallen, gymzalen en zwembad De Kuil. Sportverenigingen, scholen, particulieren en de SBAB zelf maken gebruik van de accommodaties.

SBAB
Sportlaan A1, 2411 XD  Bodegraven, tel. 0172-612818
directeur: Piet Kruit
zie www.sbab.nl.


Organisatiecomité Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk 

-    Hanneke van Essel    
-    Marjan Koopmans
-    Mervyn Mol
-    Michel van der Ploeg (buurtsportcoach SBAB)        
-    Hetty Veerman
-    Lisette Verleun (stageair buurtsportcoach SBAB)
-    Sanne Wouters (buurtsportcoach SBAB) 


KWBN

De SBAB is lid van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN). Deze is voortgekomen uit een fusie tussen KNBLO met de Nederlandse Wandelsport Bond. Voor de organisatie van de Avond4daagse maakt de het organisatiecomité gebruik van de beschikbaar gestelde landelijke materialen. Leden die zijn aangesloten bij de KWBN ontvangen tijdens de inschrijfavonden korting op de inschrijving.


Tot 1998 ‘de Stappers’??

Een krantenknipsel uit 1997 toont aan, dat er in Bodegraven een wandelvereniging ‘De Stappers’ is geweest. Dhr. Groeneschey was daarin de drijvende kracht.  In dit artikel wordt geschreven over de Avond4daagse van 1997. Waarschijnlijk is de vereniging in 1998 opgeheven.

Weet iemand nog meer over de avondvierdaagsen in de 20e eeuw in Bodegraven en Reeuwijk?? Laat het ons weten! We zijn daar blij mee. Stuur een mailbericht naar a4d@sbab.nl.